Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Ingeniør til rådgivning om biogas, brint og PtX

Vil du arbejde med biogas, brint, PtX og omstilling af energisystemet?

DGC er en aktiv spiller inden for energi, miljø og klima, primært på gasområdet, hvor vi er med til at udvikle et gassystem baseret på rene energiformer.

I Dansk Gasteknisk Center (DGC) arbejder vi med integration af grønne gasser i energisystemet, og vi løser mange spændende opgaver, hvor din viden om termodynamik, forbrænding, sikkerhed eller målesystemer kan bringes i spil. Foruden de grønne gasser har vi også travlt på CO2-området. Derfor søger vi en eller flere nye medarbejdere, der kan hjælpe med at løse vores rådgivnings- og udviklingsopgaver.


Arbejdsopgaver

Du vil komme til at lede og gennemføre opgaver, som spænder fra længerevarende udviklingsprojekter til ad hoc-kunderådgivning af få dages varighed. Arbejdet omfatter typisk:

  • Projektledelse
  • Tekniske analyser i forbindelse med indpasning af brint, PtX og biogas i gas- og energisystemet
  • Energitekniske analyser og udredninger
  • Teknologivurderinger og feasibility-analyser
  • Regulering og lovgivning på gas- og energiområdet
  • Databehandling, oftest ved brug af Excel


Dine kvalifikationer

Du er civilingeniør eller tilsvarende og har erfaring med projektledelse. Du har stærke kompetencer inden for flere af disciplinerne termodynamik, energiteknik, måleteknik, databehandling og statistik, certificering samt standardiseringsarbejde. Det er en fordel, hvis du har kendskab til gas- og energiområdet eller til test og andet eksperimentelt arbejde. Du har gode formidlingsevner på dansk og engelsk i både skrift og tale. Desuden har du lyst til og mod på at opsøge og udvikle nye projekter og opgavemuligheder i dialog med vores kunder.

Vi tilbyder

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Som medarbejder i DGC har du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø, fleksibel arbejdstid, kantineordning og andre sociale aktiviteter for vores ca. 35 medarbejdere. Arbejdsstedet er i Forskerparken DTU Science Park i Hørsholm. DGC har desuden et kontor i Aalborg.
 

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Jan K. Jensen (tlf. 4040 4614). De indkomne ansøgninger bliver evalueret løbende, og samtaler afholdes ligeledes løbende.

Ansøgning med emnet ”Ansøgning - projektleder” sendes til Conny R. Petersen, crp@dgc.dk.


Om DGC

Dansk Gasteknisk Center (DGC) er en specialiseret rådgivnings- og målevirksomhed inden for energi og miljø med fokus på brint, biogas, CO2, metanemission og sikkerhed. DGC har 30 års praktisk erfaring på gasområdet og tilbyder alt lige fra måling og afprøvning til optimering af nye processer.

Vores kunder er brint- og biogasanlæg, gas- og energiselskaber, kraftvarmeværker og industrivirksomheder, leverandører og producenter af udstyr samt myndigheder. DGC er et 100 % ejet datterselskab i Evida-koncernen. Evida er det nationale gasdistributionsselskab, og det er Evidas opgave at designe, drive og vedligeholde gasdistributionsnettet i hele landet.