Travlhed med workshops


nyhed
19. april 2017

Svensk power-to-gas-workshop
Både herhjemme og i udlandet er der interesse for power-to-gas. Svenske Swedegas har foretaget tre studier om power-to-gas, og nu skal en workshop om muligheder og fordele ved power-to-gas afholdes i Stockholm den 3. maj.

På workshoppen skal det blandt andet handle om, hvordan power-to-gas kan gøre en forskel i fremtidens energisystem, hvordan og hvorvidt, det kan lade sig gøre at opføre et power to gas-anlæg i Sverige, og hvordan udviklingen om power-to-gas i det hele tager sig ud i Europa.

Princippet bag power-to-gas er, lidt forenklet, at tage det overskydende el fra vindproduktion og lagre energien i form af gas. 
 
Det er stadig muligt at tilmelde sig den svenske workshop, hvor der er er tilmeldingsfrist den 25. april.

Se det fulde program

Dansk workshop om strategi for termisk forgasning
I partnerskab for Termisk Forgasning bliver der også holdt en workshop. Her skal det den 27. april blandt andet handle om status på forgasningsteknologier, mulighed for nettilslutning og anvendelse af biomasse til VE-gasproduktion.

 Workshoppen i Partnerskab for Termisk Forgasning finder sted hos DTU, Risø. I direkte forlængelse af workshoppen er der både ekstraordinær og ordinær generalforsamling for medlemmer af partnerskabet.

Se program for workshoppen