Få styr på, hvad den nye gassikkerhedslov betyder for dit arbejde


nyhed
11. august 2018

Den 21. april 2018 trådte en ny lov om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, populært kaldet gassikkerhedsloven, i kraft.
 
Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center underviser på et DANVAK-kursus, hvor du kan få et overblik over, hvad den nye lov betyder for dig som autoriseret gasmester eller vvs’er. Det er nemlig vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser. 

Gassikkerhedsloven skal overholdes
Den nye lov er en moderniseret og forenklet udgave af den tidligere, som skal gøre det nemmere og mere fleksibelt at drive sikker vvs-virksomhed i Danmark. Du skal overholde gassikkerhedsloven, fordi den handler om at opretholde den nødvendige sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, så risikoen for forgiftning, eksplosion og brand er minimal.

Kurset finder sted 27. september i Vejle og 4. oktober i Glostrup. I løbet af dagen gennemgår Jytte Skytte gassikkerhedslovens fem bekendtgørelser og deres indhold med fokus på nyheder og ændringer i loven.