Hjemmesiden Hybridvarme.nu er gået i luften


nyhed
21. juni 2019

Hybridvarme.nu formidler information om hybridvarme til boligejere, som er interesserede i en effektiv og miljøvenlig energiforsyning, som står for at skulle udskifte deres gasfyr eller ønsker at gøre deres nuværende energiløsning grønnere.
 
Gas og el i samspil
Hybridvarme er en kombination af et gasfyr og en luft til vand-varmepumpe. Når vinden blæser, sørger varmepumpen for både opvarmning af boligen og det varme vand. Gasfyret bruges som supplement og til at sikre temperaturen på det varme vand (10-20 % af året).
 
Grøn, fremtidssikret og energibesparende
Hybridvarme er en miljø- og klimavenlig energiform, der udnytter den grønne vindstrøm sammen med gassen, på sigt biogassen. En energiform, der rækker længere ud i fremtiden end opvarmning baseret alene på én energikilde. Boligejere kan desuden opnå lavere energiforbrug og i nogle tilfælde skære helt op til 50 % af deres energiregning.
 
Energibranchen står bag
Energistyrelsen, energibranchen, producenter og erfarne installatører samarbejder om at udbrede kendskabet til hybridvarme, så flere vælger at investere i hybridvarmeløsninger til deres bolig. Dansk Gasteknisk Center har udviklet Hybridvarme.nu i samarbejde med leverandører af hybridvarmeanlæg og gasselskaberne.

Se hjemmesiden Hybridvarme.nu