Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

DGC og DTU har gjort ph.d.-studerende klogere på grønne gasser

Gassens rolle i det nuværende og fremtidige energisystem med fokus på grønne gasser

Gassens rolle i det nuværende og fremtidige energisystem med fokus på grønne gasser. Det var temaet for et netop afholdt fem-dages kursus for ph.d.-studerende og andre professionelle, arrangeret af DTU i samarbejde med DGC.
 
DGC var ansvarlig for den sidste dag, hvor gassystemet og gasanvendelse var på programmet. Deltagerne blev gjort klogere på emner som gasanvendelse i større og mindre gasapparater, power-to-X, brint i gasnettet, biogasopgradering og metanemission fra gasnettet. Af dagens ti indlæg stod DGC for syv og Energinet for tre.
 
Der var ca. 30 kursusdeltagere - primært ph.d.-studerende fra DTU, men også udenlandske universiteter, Energistyrelsen og industrien var repræsenteret