Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Årsrapport fra IEA Hydrogen Technology Collaboration Programme

Du kan nu hente og læse årsrapporten fra IEA Hydrogen Technology Collaboration Programme

Der er globalt momentum for brint, og det afspejles i interessen for IEA-samarbejde om brint. I den netop udsendte årsrapport er der fokus på aktiviteterne i både Hydrogen Technology Collaboration Programme (TCP) og hos de 31 TCP-medlemmer.
 
Paul Lucchese, formand for IEA Hydrogen TCP, indleder beretningen således:
“2020: the year of COVID but also the year of the big bang for Hydrogen. We are living an unprecedented hydrogen momentum. Many countries have announced their Hydrogen Roadmaps and Strategies in 2020, near 300 billion euros are being mobilised towards project deployment and strategic implementation of hydrogen-based solutions for decarbonization”.
 
Hent og læs årsrapporten "Hydrogen TCP Annual Report 2020".
 
DGC varetager den danske repræsentation i Hydrogen TCP på vegne af Energistyrelsen og med støtte fra EUDP.

Yderligere information kan fås hos Asger Myken, DGC, amy@dgc.dk.