Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

DGC-medarbejder medvirker i artikel i Ingeniøren om ny vision for brintinfrastruktur

"Sådan kunne et europæisk brintnet se ud i 2040" - artikel i Ingeniøren

Asger Myken, senior projektleder i DGC, medvirker i en artikel i Ingeniøren med overskriften, "Sådan kunne et europæisk brint-net se ud i 2040". Asger Myken udtaler sig bl.a. om de forskellige barrierer, der kan opstå i forbindelse med at anvende det eksisterende gasnet til transport af brint.

Artiklen i Ingeniøren tager udgangspunkt i en nyhed fra Energinet, der beskriver, hvordan infrastrukturejere fra 21 europæiske lande er blevet enige om en opdateret vision for brint på tværs af Europa. European Hydrogen Backbone-initiativet (EHB) har lanceret en opdateret vision for dedikeret infrastruktur til transport af brint. Backbone-initiativet har til formål at vise potentialet i storskala transport af brint i hele Europa. Den nye vision vokser til et samlet netværksspænd på 40.000 km, der forbinder 21 EU-lande. 

Der kræves plusabonnement for at læse artiklen hos Ingeniøren

Læs Energinets nyhed