Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Webinar om metrologi ved Power-to-X og brintproduktion

Webinar om metrologi ved Power-to-X og brintproduktion
Power-to-X er en vigtig del af den grønne omstilling af energisektoren i Danmark.

Power-to-X er en vigtig del af den grønne omstilling af energisektoren i Danmark. Nogle af nøgleelementerne i processen er storskala brintproduktion og udvikling af infrastrukturen, så den grønne strøm kan nå ud til forbrugeren.
 
På et webinar 26. maj vil en række eksperter dele deres viden om forskellige tekniske aspekter inden for Power-to-X med fokus på metrologi. DGC bidrager bl.a. med et indlæg, hvor Leo van Gruijthuijsen og Helle G. Nygaard vil fortælle om deres viden og erfaringer med måling af brintkvalitet.
 
Webinaret foregår 26. maj kl. 10.00-12.00, og deltagelse er gratis. Det er arrangeret af FORCE Technology og henvender sig primært til folk med teknisk baggrund.