Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

DGC-medarbejder har netop erhvervet sig B-Certifikat

DGC-medarbejder har netop erhvervet sig B-Certifikat
B-certifikat giver kvalifikationer indenfor bl.a. opstart, service, indregulering og fejlfinding på gasfyrede kedelanlæg.
Med B-certifikatet bliver DGC endnu bedre til at hjælpe og rådgive.

DGC´s måletekniker Steen Andersen har netop gennemført kurset ”Certificering inden for gasområdet over 135 kW”, af mange bedre kendt som B-certifikat. Kurset varede knap 4 uger og blev afsluttet med en teoretisk prøve, en praktisk prøve og en mundtlig eksamen.

B-certifikat kræves af teknikere, der skal arbejde på større gasinstallationer / - brændere på fjernvarmeværker, i industrien osv. og giver kvalifikationer indenfor bl.a. opstart, service, indregulering og fejlfinding på gasfyrede kedelanlæg.

Styrket rådgivning

Det er mange år siden, DGC sidst har haft en medarbejder i besiddelse af B-certifikat, og med den nye uddannelse er vi blevet endnu bedre rustet til at hjælpe og rådgive mange af vores kunder i relation til både drifts- og sikkerhedstekniske forhold, fx i forbindelsen med omstillingen fra naturgas til grønne gasser.