Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Find det rigtige gasfyr og sammenlign med andre varmekilder

Gasfyr oversigt
DGC’s Gasfyr oversigt er opdateret med nye gasfyr og beregning af energibesparelser.

På DGC’s Gasfyr oversigt (kedellisten) kan fx boligejere og installatører finde de gasfyr, der passer til en bolig. Listen med gasfyr giver et overblik over de enkelte gasfyrs specifikationer, som bl.a. energiforbrug og støjniveau. Listen er netop opdateret med nyeste gasfyr.

Derudover er oversigten nu tilknyttet programmet Gaspro energi- og økonomiberegning. Når man har fundet det ønskede gasfyr på listen, kan man klikke på Gaspro-beregning under "Yderligere oplysninger". Ved hjælp af den nye Gaspro-version er det muligt at beregne besparelsen, både økonomisk og i forhold til udledning af CO2. Desuden er der mulighed for at sammenligne det valgte gasfyr med en gashybridvarmepumpe, ren varmepumpe eller fjernvarme.