Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

IEA-workshop om Power-to-X

IEA-workshop om Power-to-X
Resultaterne fra rapporten "Power-to-Hydrogen and Hydrogen-to-X" præsenteres på en online workshop.

IEA’s hydrogensamarbejde har færdiggjort rapporten: Power-to-Hydrogen and Hydrogen-to-X, og resultaterne herfra præsenteres på en online workshop torsdag d. 1. juli 2021 kl.12:00 – 14:00 CET.

Timur Gül (leder af Energy Technology Policy Division, IEA) og Paul Lucchese (formand, Hydrogen TCP) vil lede workshoppen med deltagelse af eksperter fra IEA og Hydrogen TCP-netværket for at diskutere PtX-teknologiernes store potentiale.

Tilmelding til workshoppen
 

Om rapporten

DGC har været med til at udarbejde rapporten under IEA Hydrogen’s Power-to-Gas arbejdsgruppe (task 38). Gruppen består af 60 deltagere fra 39 organisationer i 17 lande og er ledet af CEA fra Frankrig. Gruppen har analyseret de ca. 200 P2X-projekter, som findes globalt, og konkluderer bl.a., at anvendelige og specifikke regler og juridiske forskrifter for brint i energisystemet ofte mangler, samt at P2X-teknologiens fordele i form af net-balancering og integration af variable vedvarende energikilder ikke synliggøres i tilstrækkelig grad.
 
Et hovedmål med projektet er at levere en database om brintteknologier, der muliggør forbedret modellering og beslutningsgrundlag, samt at etablere et tættere samarbejde mellem Hydrogen TCP, ETSAP-analysesamarbejdet og IEA.