Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Kursus i Gassikkerhedsloven og bekendtgørelserne

Kursus i Gassikkerhedsloven
Hvad betyder loven for dig, der projekterer eller installerer gasinstallationer?

Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center underviser på et Danvak-kursus, hvor du kan få et overblik over, hvad loven betyder for dig, der projekterer eller installerer gasinstallationer. Det er vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser. 

Gassikkerhedsloven skal overholdes

Den nye lov er en moderniseret og forenklet udgave af den tidligere, som skal gøre det nemmere og mere fleksibelt for professionelle, der arbejder med gas.  Du skal overholde Gassikkerhedsloven, fordi den handler om at opretholde den nødvendige sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, så risikoen for forgiftning, eksplosion og brand er minimal.

Kurset arrangeres af Danvak og finder sted hhv. 25. august i Ballerup og den 1. september i Aarhus.
I løbet af kursusdagen gennemgår Jytte Skytte gassikkerhedslovens fem bekendtgørelser med fokus på nyheder og ændringer i loven, samt Gasapparatsforordning 2016/426.
 
25. august i Ballerup
Læs mere og tilmeld dig kurset hos Danvak

1. september i Aarhus
Læs mere og tilmeld dig kurset hos Danvak