Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Vi søger en ingeniør til rådgivning om brint og biogas i gassystemet

Vi søger en Ingeniør
Vil du arbejde med grønne gasser i omstillingen af energisystemet?

OBS: Jobannoncen er ikke længere aktiv

Hvis du er civilingeniør eller tilsvarende, nyuddannet eller med nogle års erfaring, og du har stærke kompetencer inden for flere af disciplinerne termodynamik, energiteknik, måleteknik, databehandling og statistik, så er jobbet måske noget for dig.

Vi løser mange spændende opgaver på klima-, energi- og miljøområdet i takt med den grønne omstilling af det danske energisystem, og du vil bl.a. komme til at arbejde med rådgivning og udvikling på brint- og biogasområdet og inden for CO2-fangst, -lagring og -anvendelse.

Du vil få en rar arbejdsplads med et godt fagligt og socialt miljø og med mulighed for udvikling.

Læs mere, hvis det lyder interessant