Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Vi søger to nye kolleger til brintområdet

Vi søger to medarbejdere
Vi har travlt og har brug for hjælp til at løse vores spændende opgaver.


Erfaren ingeniør til rådgivning om brint 

Vil du arbejde med brint, og med hvordan de grønne gasser kan gøre en forskel i den grønne omstilling af energisystemet? Vi søger en ny, og gerne erfaren, kollega, der kan hjælpe med at løse rådgivnings- og udviklingsopgaver på brintområdet.
Fristen for ansøgning er udløbet.
 

Tekniker/ingeniør til test af brint- og energiteknologi

Vi har travlt med opbygning af et brinttestcenter og søger en ny medarbejder, der skal indgå i et team omkring opbygning og drift af brinttestfaciliter og løse opgaver med kundemålinger og -rådgivning.
Fristen for ansøgning er udløbet.