Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

DGC valgt som leverandør ved Energinets Green Deal udbud

Gasmålere
DGC skal rådgive Energinet om måling i samarbejde med bl.a. COWI.

DGC har budt på Energinets udbud ”Green Deal Tender”, som er et rammeprogram, hvor de udvalgte bydere udvælges til rådgivningsopgaver inden for et afgrænset område. DGC er valgt som foretrukken leverandør inden for området ”Metering”.

I DGC’s aftale indgår COWI og TÜV SÜD som underleverandører, og på tilsvarende måde er DGC underleverandør til COWI og TÜV SÜD på andre opgaver, hvor disse virksomheder er blevet tildelt kontrakter.

Adm. direktør Thea Larsen udtaler: ”Jeg er rigtig glad for, at DGC er blevet udvalgt som foretrukken leverandør i konkurrence med stærke europæiske rådgivere, og i DGC ser vi frem til at løse nogle spændende opgaver, hvor vi kan bringe vores spidskompetencer inden for gaskvalitet og målesystemer i spil.”

Green Deal er et rammeprogram på op til 50 mio. euro, hvor Energinet indgår aftaler med en række rådgivere, som i de kommende år skal hjælpe Energinet med energisystemets grønne omstilling. Programmet har en løbetid på 2 år, som kan forlænges op til 8 år, og de første opgaver ventes igangsat i starten af 2022.