Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Webinar om sikker service på brint

Webinar om sikker service på brint
Hør om erfaringer og muligheder med test på brintområdet.

DGC og FORCE Technology inviterer til webinar om testmuligheder og anbefalinger til sikker brintservice

13. december kl. 14-15

PtX og brintinfrastruktur er et område i rivende udvikling. Standarder og regler er endnu ikke fuldt udviklede, og leverandører og andre interessenter i brintinfrastrukturen har brug for retningslinjer. På webinaret fokuserer vi på test som et middel til at sikre sikker service inden for brint.

Hør bl.a. Martin Gamél Bjørner fra DGC fortælle om praktiske udfordringer med blandinger af brint og naturgas (H2NG). I sin præsentation vil han vise testresultater for bl.a. lækage, gaskvalitet og sikker drift af gasapparater. Desuden perspektiveres der til mulighederne for fremtidige test og analyser, når Testcenter for Brintteknologi er fuldt etableret.

DGC og FORCE Technology er samarbejdspartnere i opbygningen af Testcenter for Brintteknologi.

Læs mere om webinaret "Safe hydrogen service" og tilmeld dig