Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

DGC er valgt til at rådgive franske GRDF 

GDRF
DGC har netop vundet 4 rammeaftaler udbudt af distributionsselskabet GRDF.

Det store franske gasdistributionsselskab, GRDF, har i efteråret 2021 udbudt rammeaftaler på en række områder. DGC har vundet 4 rammeaftaler og er dermed udvalgt til at løse til rådgivningsopgaver inden for:

  • Metanemission
  • Gasanalyser
  • Gasanvendelse på boligområdet
  • Gasanvendelse i industrien

GRDF tildeler efterfølgende opgaverne via miniudbud blandt de udvalgte rådgivere. Aftalen starter 1. januar 2022 og løber i 4 år, med mulighed for forlængelse med yderligere 2 år. Den økonomiske ramme for de 4 områder er ca. 25 mio. €.

Om GRDF

Frankrigs vigtigste gasdistributør, GRDF, leverer gas til mere end 11 mio. kunder til boligopvarmning, transport og industrielle processer. GRDF driver og vedligeholder det største gasdistributionsnetværk i Europa (200.715 km) og er forpligtet til at fremme brugen af grøn gas som en afgørende del af energiomstillingen.