Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

COWI og Dansk Gasteknisk Center indgår partnerskab om grønne gasser

COWI og DGC partnerskab
DGC's ekspertise i gasmåling, -sikkerhed og brintteknologi kommer i spil.

COWI og DGC har indgået et strategisk partnerskab om projekter inden for Power-to-X (PtX), CO₂-fangst og CO₂-lagring (CCS). Samarbejdet skal styrke begge virksomheders position inden for disse vækstområder.

»Vi har haft en række samarbejder det seneste års tid og oplevet stor synergi. Sammen kan vi afgive mere attraktive tilbud og levere større værdi til kunderne. Nu bygger vi oven på de gode erfaringer med et mere formaliseret partnerskab, som passer godt ind i vores mangeårige strategiske arbejde med at dreje gassystemet i en grøn retning,« siger Thea Larsen, administrerende direktør i DGC.

Partnerskabet er ikke eksklusivt og forhindrer således ikke parterne i at byde på projekter separat eller i selskab med andre konsortier. 

Læs mere om baggrunden for samarbejdet i en pressemeddelelse