Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Marcogaz inviterer til webinar om lagring af biometan

Marcogaz event
Anette Münther, DGC, skal fortælle om de danske erfaringer.

Energiomstillingen med en stigende mængde biometan i gasnettet betyder bl.a. mere fokus på de underjordiske lagerfaciliteter og deres potentiale til at rumme større mængder af grønne gasser.

Derfor inviterer Marcogaz 19. april til et webinar om emnet "Biomethane Acceptance in Underground Storage Facilities", hvor en gruppe eksperter på området kan samles og udveksle erfaringer om tekniske udfordringer og muligheder. 

Thea Larsen, adm. direktør i DGC og formand for Marcogaz indleder webinaret, og Anette Münther, projektleder i DGC, er en af indlægsholderne med en case study om biometan i Danmark. Anette vil gøre lytterne klogere på, hvordan den danske biogasbranche takler udfordringerne.

Læs mere om webinaret