Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Sikkerhed og standarder for Power-to-X

Brintkonference
DGC deltog på konference med viden om standarder for brintinfrastruktur.

For at fremme Power-to-X-udviklingen i Danmark og dermed den grønne omstilling af energisektoren har fire af GTS-institutterne afholdt konferencen ”Sikkerhed og Standarder som driver for Power-to-X”. Spændende indlæg og debatter belyste vigtigheden af at bestemme de rette sikkerhedsniveauer og samtidig sætte mere fart på standardiseringsarbejdet indenfor brint og Power-to-X.

DGC følger og deltager aktivt i standardiseringsarbejdet indenfor gassektoren, herunder grønne gasser som brint. DGC deltog i konferencens infrastruktursession med et indlæg om de aktuelle europæiske standardiseringsaktiviteter for en mulig brintinfrastruktur og var en del af panelet i den efterfølgende paneldebat. 

GTS (Godkendt Teknologisk Service) -institutterne, som stod bag konferencen, er Alexandra Instituttet, Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, FORCE Technology og Teknologisk Institut.

Se konferenceprogrammet