Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Thea Larsen fortsætter som næstformand i Brintbranchen

Brintbranchens bestyrelse
Brintbranchens bestyrelse
Brint- og Power-to-X-industrien er i rivende udvikling over hele verden.

Flere nye medlemmer blev valgt til Brintbranchens bestyrelse ved foreningens ordinære generalforsamling, og efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Uffe Borup, Everfuel, som formand og Thea Larsen, Dansk Gasteknisk Center, som næstformand.

Både på generalforsamlingen og på den efterfølgende konference: ”Fra Strategi til Storskala” var der fokus på den rivende udvikling for Power-to-X både i Danmark og internationalt, som også afspejler sig i konkrete aktiviteter og i tilslutningen til Brintbranchen. 

Se hele den nye bestyrelse i Brintbranchen

Læs om  konferencen ”Fra Strategi til Storskala”, som blev indledt af Klima-, Energi- og Forsyningsminister Dan Jørgensen (S)