Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

World Gas Conference 2022 i fuld gang

WGC 2022
Jean Schweitzer fra DGC er moderator ved en session på WGC 2022.
World Gas Conference 2022 finder sted i Daegu, Korea 23.-27. maj.

I denne uge afvikles verdens største gaskonference, arrangeret af den Internationale Gas Union (IGU), som forventer, at over 6.000 fra mere end 80 lande deltager i WGC 2022. 

Konferencetemaet: ”A Sustainable Future – Powered by Gas”, er særdeles aktuelt - både i relation til den aktuelle gasforsyningssituation og i forhold til at opfylde af CO2-reduktionsmål. I store dele af verden er udfasning af kul til fordel for naturgas forsat vejen til CO2-reduktion, mens agendaen i Danmark og Europa er at erstatte fossil gas med grønne gasser som brint og biogas.

Tidligere FN-general, sekretær Ban Ki Moon, stod for konferencens Opening Keynote: A SUSTAINABLE ENERGY TRANSITION TOWARDS CARBON NEUTRALITY. 

Senere på dagen åbnede konferencens tekniske del med bl.a. sessionen ”Implementing cutting edge technologies”, hvor Jean Schweitzer, DGC, var moderator. Her præsenterer bl.a. Robert Judd, European Gas Research Group (GERG) indlægget: Mix-gases Theater.

Mere om WGC2022