Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Ny bestyrelse for DGC

Ny bestyrelse i DGC
DGC har netop fået ny bestyrelse, valgt på en ekstraordinær generalforsamling.

På en ekstraordinær generalforsamling i DGC d. 30. juni 2022 blev der valgt en bestyrelse bestående af Ole Kalør, adm. direktør, Evida (formand), Peter Thomas Clausen, Evida (næstformand) og Claes Nielsen, Evida (bestyrelsesmedlem).

Den nye bestyrelse erstatter Peter Hodal, Energinet (formand), Søren Hylleberg Sørensen, Evida (næstformand), Ole Hvelplund, Nature Energy og Søren Stjernqvist, Danfysik. Ændringen i bestyrelsen sker som følge af Evidas opkøb af Energinets aktier i DGC, hvilket betyder, at DGC per 30. juni er et 100 % Evida-ejet datterselskab. Læs mere om Evidas opkøb
 
Thea Larsen fortsætter uændret som adm. direktør i DGC, men udnævnes samtidig til teknisk direktør (TCO) i Evida og indtræder i Evidas direktion.
 
På generalforsamlingen blev DGC’s vedtægter mv. opdateret, men selskabets formål er uændret: At udføre rådgivnings- og udviklingsopgaver inden for energi- og miljøområdet med fokus på naturgas og andre former for gas. Endvidere at udføre informations- og undervisningsopgaver og andre aktiviteter i naturlig tilknytning hertil.