mail telefon tilmelding
Gå til indhold

Efter mere end et årti stopper Thea Larsen på posten som administrerende direktør i Dansk Gasteknisk Center og som teknisk direktør i Evida, hvilket markeres ved en afskedsreception onsdag d. 28. februar 2024 ved DGC på Dr. Neergaards Vej 5 i Hørsholm.

Thea Larsen har banet vej for Dansk Gasteknisk Centers (DGC) mål og udvikling i mere end 10 år, og i de seneste to år har hun som teknisk direktør været drivkraften bag teknisk udvikling i Evida. Samtidig har hun gjort det muligt at skabe et stærkt samarbejde og en solid integration mellem DGC og Evida efter opkøbet i maj 2022.

Samarbejdet og integrationen mellem DGC og Evida er blevet meget stærk, og derfor har jeg efter grundig overvejelse besluttet, at det er på tide at påbegynde et nyt kapitel i mit professionelle liv. Det har været et privilegie at gå på arbejde de sidste ti år, for både min tid hos DGC og i Evida har været en særdeles givende rejse. Nu ser jeg frem til at udforske nye udfordringer og muligheder”, siger Thea Larsen, administrerende direktør i DGC og teknisk direktør i Evida.

Kim Søgård Bering Kristensen, CEO i Evida, er meget taknemmelig for hendes store indsats i DGC og i Evida.

"Jeg vil gerne takke Thea for hendes store indsats og bidrag til Evida og DGC’s positive udvikling. Hendes store viden, brede netværk og skarpe tekniske kompetencer er et stor aktiv for både DGC og Evida. Det er med vemod, at vi siger farvel til Thea, men jeg har dyb respekt og forståelse for hendes beslutning og ønsker hende alt det bedste fremover”, fortæller CEO Kim Søgård Bering Kristensen.

For at markere Thea Larsens afsked bliver der afholdt en afskedsreception onsdag d. 28. februar 2024 kl. 14.30 ved DGC på Dr. Neergaards Vej 5, 2970 Hørsholm. Hvis du ønsker at deltage, så kontakt venligst Jette Due Gudmandsen (+45 2146 6256 / jdg@dgc.dk). 

DGC integreres fuldt ud i EvidaSamarbejdet og integrationen mellem DGC og Evida er i de seneste år blevet meget stærk, og derfor integreres DGC og Teknisk Udvikling i den øvrige del af Evidas organisation.

Jeg vil understrege, at det ligger mig meget på sinde, at den konkrete integration mellem DGC og Evida skal være til gavn for både medarbejdere og kunder", afslutter CEO Kim Søgård Bering Kristensen.

Sune Holm, COO i Evida, vil lede processen for den fulde integration og vil i den mellemliggende periode overtage Theas rolle som CTO i Evida og CEO for DGC. 

Del