Gå til hovedindhold

    

Nyheder      Om DGC      Arkiv      English      Kontakt

Projektchef

Overordnet set bliver det din opgave at sikre, at de ca. 50 projekter, som Dansk Gasteknisk Center (DGC) udfører hvert år, bliver udført, så de bliver leveret inden for den tidsmæssige og økonomiske ramme, og at afdelingen lever op til budgetterne.

Endvidere er det vigtigt, at projektchefen formår at være en vigtig del af ledergruppen i DGC.


Dine nøgleopgaver bliver:

  • Sikre at medarbejderne med de rette kompetencer og i det rette antal er til stede i organisationen.
  • Være en stærk, samarbejdende og agil chef, der formår at sikre en effektiv udnyttelse af afdelingens ressourcer.
  • Sikre høj medarbejdertrivsel og medvirke til, at den enkelte medarbejder oplever et kompetenceløft indenfor gas, men i særdeleshed indenfor nye energiformer.
  • Sammen med projektlederne vurdere og analysere usikkerhed og risici i de større projekter.
  • Møde kunder for derigennem at skabe mere forretning.
  • Formå at matche de enkelte projekter med de rigtige ressourcer.
  • Sikre at fakturering af timer sker i henhold til det reelle tidsforbrug, og at timeprisen matcher den anvendte ressource.
  • Lave forecast på den kommende tids ressourcebelastning.


Ansvar og forventninger

Din uddannelsesmæssige baggrund vil givetvis være ingeniør. Du er en dygtig people manager, der formår at udvikle dine medarbejdere, gøre dem bedre og få sikret, at kvalitet og professionalisme går op i en højere enhed. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med løsninger inden for forsyning og/eller infrastruktur, alternativt har du interessen for området. Du har tidligere selv arbejdet som projektleder, og derigennem solid erfaring med at drive projekter. Desuden har du nogle års erfaring som personaleleder og meget gerne i en rolle som denne. Din struktur og dine analytiske evner sikrer, at du til enhver tid har det rette overblik og formår at ’sætte ind’, hvor der måtte være behov.


Hvorfor dette job?

Kulturen i virksomheden er præget af, at medarbejderne har et meget højt fagligt niveau, og at alle har stor passion i forhold til deres arbejdsopgaver. Desuden gør det en stor forskel, at DGC nu og i fremtiden spiller en vigtig rolle i den grønne omstilling. Jobbet indebærer et stort ansvar i en nichevirksomhed, hvor mulighederne for at præge udviklingen er stor.
 

Ansøgning og kontakt

Du søger stillingen hos konsulenthuset Hansen Toft A/S. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på 7025 0407. Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


Læs mere om Dansk Gasteknisk Center

Dansk Gasteknisk Center (DGC) er en specialiseret rådgivnings- og målevirksomhed inden for energi og miljø med fokus på brint, biogas, CO2, metanemission og sikkerhed. DGC har 30 års praktisk erfaring indenfor gasområdet og tilbyder alt lige fra måling og afprøvning til optimering af nye processer. DGC har kunder i Danmark og i udlandet. DGC er et selvstændigt aktieselskab, 100 % ejet af Evida, der er ansvarlig for gasdistributionsnettet i Danmark og på sigt også CO2 og brint.

Set i lyset af politiske aftaler om de fremtidige energiudfordringer i Danmark, har DGC også stor fokus på udnyttelse af biogas, PtX, brint, samt hvad der ellers er af nye muligheder, er derfor en vigtig del af Evidas grønne omstilling. DGC har kontor i Hørsholm. Du kan se mere på www.dgc.dk.